O podjetju

Spletna trgovina podjetja TESLUXA jer specializirana za prodajo dodatkov za električne avtomobile Tesla. Kot navdušen ljubitelj Teslinih avtomobilov sem se odločil svojo strast deliti z drugimi lastniki Teslinih vozil. Z namenom zagotavljanja najvišje kakovosti in funkcionalnosti so vsi izdelki skrbno izbrani in preverjeni. V naši spletni trgovini lahko izbirate med široko paleto dodatkov za vaš avtomobil Tesla.

Pri podjetju TESLUXA si prizadevamo ponuditi osebno storitev, ki se razlikuje od konkurence. Zato sem vam za vaša vprašanja na voljo preko telefona in e-pošte.

S svojo strastjo, znanjem in izkušnjami želim s svojim podjetjem TESLUXA postati vodilni ponudnik dodatkov za avtomobile Tesla. Vabljeni v spletno trgovino, kjer se lahko sami prepričate, zakaj smo najboljša izbira za vaš avtomobil Tesla.

Tesla znotraj

Postopek naročila
izdelkov is spletne trgovine

Naročanje izdelkov v naši spletni trgovini je preprosto in hitro. Izberite izdelek, ki ga želite kupiti, dodajte ga v košarico in sledite postopku zaključka naročila. Vnesite podatke za dostavo in plačilo ter potrdite naročilo. Po prejetem plačilu bomo izdelek takoj odposlali na vaš naslov. V primeru vprašanj smo vam vedno na voljo preko telefona ali e-pošte.

NAROČILO
PLAČILO
DOSTAVA